StrategoStratego
  • Αρχική
  • Άμυνα
  • Στρατηγική
  • Εξελίξεις
  • Τουρκία
  • Κόσμος
  • Άρθρα-αναλύσεις
Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στους Καταδρομείς της Ρεντίνας και σε μονάδες Δράμας και Φλώρινας
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Αλκιβιάδης Στεφανής στους Καταδρομείς της Ρεντίνας και σε μονάδες Δράμας και Φλώρινας

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη 3 και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021, επισκέφθηκε τις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Δράμας και Φλώρινας.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου μετέβη στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ Γ. ΚΑΤΣΑΝΗ», στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης, για να ενημερωθεί για τις τρέχουσες δραστηριότητες της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών – Αλεξιπτωτιστών (1η ΤΑΞ ΚΔ – ΑΛ) και να παρακολουθήσει εκπαιδευτικές δραστηριότητες σχολείων του Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ).

Στη συνέχεια, ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη στη Δράμα, όπου επισκέφθηκε χώρους που αναπαλαιώνονται με την ευγενή χορηγία της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (ΑμΚΕ) «ΚΥΚΛΩΨ». Πρόκειται για έργα πνοής τόσο για τους κατοίκους όσο και για την περιοχή.

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου μετέβη στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ), στο Κιλκίς, όπου ενημερώθηκε για το εκπαιδευτικό έργο και τη συμβολή του στην παροχή επιμόρφωσης και εκπαίδευσης στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και τη διεθνή εκπαιδευτική στρατιωτική κοινότητα. Παρέχεται εκπαίδευση πιστοποιημένη από τον ΟΗΕ και το ΝΑΤΟ, μέσω σχολείων, σε Αξιωματικούς και ιδιώτες.

Πηγή: onalert.gr 

  • Προηγούμενο άρθρο: Γέφυρες με την Άγκυρα χτίζει ο Μακρόν: ''Ευτυχής για την αλλαγή ύφους από τον Ερντογάν'' Προηγούμενο
  • Επόμενο άρθρο: Ελλάδα, Κύπρος και Μέση Ανατολή Επόμενο

Τα πιο δημοφιλή

  • Πόσο κοντά ή μακριά βρισκόμαστε από την σύγκρουση Ελλάδας και Τουρκίας;
  • Κορωνοιός – Κόσμος : Μπορεί ο covid-19 να αλλάξει το γεωπολιτικό τοπίο; - Οι σχέσεις ΗΠΑ- Κίνας & το μέλλον της Ευρωπαικής Ένωσης
  • ‘’Τρόμο’’ προκαλεί στην Άγκυρα η αναβάθμιση της ελληνικής αεροπορίας!
  • Πως η συμφωνία Ελλάδας και Ισραήλ ‘’ανακατεύει’’ τη τράπουλα στην Ανατολική Μεσόγειο;
  • Πόσο κοντά ή μακριά είναι η διεθνής απομόνωση της Τουρκίας και τι ρόλο έπαιξε το ταξίδι Μητσοτάκη στην Σαουδική Αραβία;
© 2025 Stratego.com.gr
  • Αρχική
  • Άμυνα
  • Στρατηγική
  • Εξελίξεις
  • Τουρκία
  • Κόσμος
  • Άρθρα-αναλύσεις